Diensten Jouw tekst is mijn werk!

Diensten

PR & Communicatie

Dat is waar ik mij vooral mee bezig houd. En dat is heerlijk afwisselend want elke sector en elke opdracht vraagt om een andere aanpak, schrijfwijze en 'toon'. Uiteraard stem ik dat op maat af met jou.

Bij tekst is de vormgeving onmisbaar. Nee, ik ben geen grafisch vormgever maar er zijn wel mogelijkheden om hier een aandeel in te leveren en om er over mee te denken. 

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden waarbij ik je kan ondersteunen, alles gericht op het gebied van PR & Communicatie.

Kan ik jou ergens mee helpen maar staat dat hieronder niet beschreven? Geen paniek; stuur me even een berichtje en dan neem ik contact met je op. Bijna niets is onmogelijk! 

 

Contact

Schrijven

Je weet wat je wilt vertellen of schrijven, het zit in je hoofd of het staat als een kladje op de achterkant van een bierviltje. Mooi, het begin is er dus. Maar nu nog uitwerken in een goede tekst; digitaal of op papier. 
Lukt het niet om je verhaal 'op papier' te krijgen? Ik help je graag!

Herschrijven

Je tekst is klaar maar het is nog niet geheel naar je zin.
Wil je even sparren, nadenken en/of de tekst aanpassen? Ik denk en schrijf met je mee!

Corrigeren

Tekstfoutjes, het overkomt ons allemaal.
Vind je het belangrijk om de laatste puntjes goed op de i hebben? Ik kijk het na voor je! 

Online

Je website is je visitekaartje en vertelt jouw verhaal. En dat verhaal moet voor de lezers kort en helder zijn. Een goede vormgeving daarbij is onmisbaar, puntje van aandacht dus.
Is jouw website toe aan een goede tekst die het verhaal kort en helder vertelt? Ik vertaal jouw verhaal in een pakkende tekst!

Social Media

Facebook, Instagram, LinkedIn......ze zijn onmisbaar in ons huidige digitale leven. Verhaaltje en plaatje; het klinkt zo simpel maar het moet wel matchen om je bereik te vergroten.
Zoek jij de goede combi van tekst en afbeelding op je Social Media? Ik combineer het voor je! 

Nieuwsbrief

Lezers en/of klanten up-to-date houden van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Het liefst natuurlijk in een aantrekkelijke omgeving; 'creatief' met tekst.
Ga jij de uitdaging aan om met regelmaat een aantrekkelijke nieuwsbrief te versturen? Leuk! Ik schrijf en ontwerp hierin met je mee!

Verslaglegging

Je ontkomt er niet aan; het vastleggen van afspraken tot het uitwerken van gesprekken en het schrijven van plannen tot het notuleren van een vergadering. Effectief en doelgericht schrijven.
Zucht je al als je het woord verslaglegging leest of hoort? Ik neem het van je over, geen zorgen! 

 

Mijn diensten

Schrijven

Nieuwe teksten creƫren

Herschrijven

Teksten aanpassen

Corrigeren

Foutjes herstellen

Online

Webteksten

Social Media

Tekst en foto

Nieuwsbrief

Schrijven en vormgeven

Verslaglegging

Informatie verwerken

Overig

Op zoek naar iets anders?

Meer info

Referenties

Deze klanten gingen je al voor

Fixdit
Timmerman
Avant Mediation
Dijkhuis
Twenhaar
IKC Magenta
Markvoort
Kiekeboeren
Baltes
Timmerman
LinkedIn Facebook Telefoon WhatsApp Email