Over mij Jouw tekst is mijn werk!

Over mij

Wie is het gezicht achter SchrijfWijs?

Hoi! Ik ben Willeke en hieronder stel ik mij even voor. Want eerlijk is eerlijk, je bent vast benieuwd wie die 'schrijfwijze' dame nou is. Groot gelijk hoor, ik ben ook altijd nieuwsgierig naar de persoon achter de naam!

Kennismaken

Mijn naam is Willeke Coster, geboren Aaltink. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Holten.

Als kind was ik al dol op lezen en dat ben ik nog steeds. Geef mij een boek, krant of tijdschrift (of desnoods een reclamefolder) en ik ben even ‘alleen op de wereld’. En vanuit dat lezen ben ik enthousiast geworden over het schrijven. Want ja, zonder schrijven geen lezen!

Ik wilde heel graag juffrouw worden, dat is ook gelukt en ik werk nog steeds in het onderwijs, al is dat tegenwoordig meer als 'juf op kantoor' dan als 'juf voor de klas'. Maar naast het juf zijn begon het een beetje te kriebelen; ik wilde ook wel graag wat anders gaan doen, het liefst ‘iets met tekst’. Naast mijn werk in het onderwijs was ik in mijn vrije tijd bezig met tekstwerk; clubkrantjes, websites, af en toe even wat checken voor iemand en ga zo maar door. En van deze hobby heb ik mijn werk gemaakt.

Graag help ik een ander bij zijn of haar tekstwerk. En zoals je op mijn site kunt lezen is ‘tekstwerk’ uitgelopen naar PR & Communicatie en dus een heel breed begrip. Ik probeer het altijd simpel te omschrijven met ‘jouw tekst is mijn werk’. Kom je er met een tekst niet uit? Dan help ik jou!

Daarnaast schrijf ik met plezier een blog. Mijn motto daarbij is "Da's uit het leven gegrepen!". Klik hier om mijn blogs te lezen.

Neem contact met mij op en dan help ik je graag verder of maken we een afspraak, wat mij betreft met een lekker kopje koffie erbij!

Mijn diensten

Schrijven

Nieuwe teksten creƫren

Herschrijven

Teksten aanpassen

Corrigeren

Foutjes herstellen

Online

Webteksten

Social Media

Tekst en foto

Nieuwsbrief

Schrijven en vormgeven

Verslaglegging

Informatie verwerken

Overig

Op zoek naar iets anders?

Meer info

Referenties

Deze klanten gingen je al voor

Fixdit
Timmerman
Avant Mediation
Dijkhuis
Twenhaar
IKC Magenta
Markvoort
Kiekeboeren
Baltes
Timmerman
LinkedIn Facebook Telefoon WhatsApp Email